Menu
Καλάθι Αγορών

Φυσική οδοντόκρεμα NFco PROPOLIS & MYRRH

Φυσική οδοντόκρεμα NFco PROPOLIS & MYRRH

 Φυσική οδοντόκρεμα
NFco PROPOLIS & MYRRH 100gr

Η Φυσική οδοντόκρεμα NFco Propolis & Myrrh είναι σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια και περιέχει 70% οργανικά συστατικά. Το μύρρο και η πρόπολη που περιέχει έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες και δρουν αποτελεσματικά κατά του σχηματισμού της οδοντικής πλάκας ενώ η Αυστραλιανή μέντα (Mentha Australis), βασικό συστατικό της σειράς NFco, προσδίδει τη φρέσκια και αρωματική της γεύση. Η φυσική οδοντόκρεμα NFco Propolis & Myrrh λόγω των συστατικών και του τρόπου παρασκευής της είναι πλούσια σε ξυλιτόλη και απαλλαγμένη από φθόριο, SLS, parabens και βαριά χημικά.


Τι κάνει και ξεχωρίζει όμως η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα; 

Περιέχει

- 70% οργανικά συστατικά

- πρόπολη και μύρο

- αρωματική Αυστραλιανή μέντα (Mentha Australis),

- 25% Ξυλιτόλη

Δεν περιέχει

- Vegan – Non-GMO – Fluoride Free – Paraben Free – Gluten Free

- Soy-Free – Sugar-Free – No Artificial Flavours or Colours – Cruelty-Free – SLS Free

Συστατικά
Purified Water, Xylitol (Organic), Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin (Vegetable), Sodium Coco Sulphate, Cellulose Gum, Mentha Arvensis Leaf Oil (Organic Peppermint Oil), Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf (Organic), Propolis Extract, Commiphora Myrrha (Myrrh Oil), Mentha Australis (Native Australian River Mint)
Προσοχή: Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αν έχετε αλλεργία στις μέλισσες ή στα παράγωγα προϊόντα μελισσών.


Προσοχή: Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αν έχετε αλλεργία στις μέλισσες ή στα παράγωγα προϊόντα μελισσών.Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Πόντοι ανταμοιβής: 9
  • Βάρος: 0.02kg
8,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,94€
Ετικέτες: Οδοντόκρεμα
Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.