Menu
Καλάθι Αγορών

Πούδρα Μαργαριταριών

Πούδρα Μαργαριταριών

Πούδρα Μαργαριταριών

INCI Name: Fresh water pearl powder


Μέθοδος παραγωγής: Η σκόνη προκύπτει από την άλεση και στη συνέχεια υδρόλυση των μαργαριταριών.

Χρώμα: Λευκό με υπόλευκο

Αρωματική Περιγραφή: Xαρακτηριστική γλυκιά οσμή

Κοινές και καλλυντικές δράσεις: Η σκόνη μαργαριταριών είναι πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και ψευδάργυρο. Επίσης είναι πλούσια σε αμινοξέα, τα οποία είναι απαραίτητα για την σύνθεση κολλαγόνου στο δέρμα. Παρέχει άμυνα κατά των ελεύθερων ριζών, αναζωογονεί το δέρμα και επαναφέρει την λάμψη του. Λεπταίνει τους πόρους, καταπολεμά τις κηλίδες και αποτρέπει την γήρανση του δέρματος.

ΧΡΗΣΕΙΣ 

Λόγω της υδατοδιαλυτότητάς της, μπορεί να ενσωματωθεί σε φόρμουλες που περιέχουν νερό, δηλαδή σε άλλα παρασκευάσματα όπως κρέμες προσώπου, τζελ, λοσιόν κ.ά. Διαφορετικά, μπορεί να αναμιχθεί και με άλλες σκόνες. Είναι αδιάλυτη σε έλαια. Προστίθεται σε ποσοστό 1-10% στην γ Φά

Η δοσολογία ξεκινά από 1% έως 10% του συνολικού βάρους του (τελικού) παρασκευάσματος.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Η σκόνη να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Δε θα πρέπει να εισπνέεται και η χρήση να γίνεται σε καλά αεριζόμενο χώρο για αποφυγή εισπνοής. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό. Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες δοσολογίες.

Συνθήκες διατήρησης: Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, σε σκιερό μέρος, μακριά από υγρασία. Η συσκευασία να κλείνεται καλά μετά από κάθε χρήση.
Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Πόντοι ανταμοιβής: 7
  • Βάρος: 0.02kg
6,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,64€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.