Menu
Καλάθι Αγορών

Νέα Προϊόντα

Κατασκευαστής: Herbal Wave
Διττανθρακικό νάτριο.INCI Name: Sodium bicarbonateΗ διττανθρακική σόδα ή αλλιώς μαγειρική σόδα γνωρίζει  πολλές εφαρμογές στην καθημερινή μας περιποίηση. Κυκλοφορεί  με μορφή λευκής σκόνης. Έχει αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητισιακές, λευκαντικές, αποσμητικές και αντισηπτικές &..
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εισαγωγή στην παρασκευή φυτικών καλλυντικών
Επικοινωνήστε Επικοινωνήστε
Κατασκευαστής: Herbal Wave
Διάρκεια Σεμιναρίου : Μία ώραΗμερομηνία και Ώρα Πραγματοποίησης Σεμιναρίου : Καθορίζεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας Αριθμός Ατόμων : 1Επίπεδο Συμμετεχόντων : ΑρχάριοιΧώρος Σεμιναρίου : ΔιαδικτυακάΣτη διεξαγωγή του σεμιναρίου θα αναλυθούν - αναπτυχθούν οι παρακάτω ενότητες- Ορισμός φυτικών..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κατασκευαστής: Aroma Zone
Εκχύλισμα KigeliaINCI: Kigelia africana extract and alcohol    Το εκχύλισμα του καρπού Kigelia Africana αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό φλαβονοειδών και σαπωνινών. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται από γυναίκες της Αφρικής για την αισθητική περιποίηση αλλά και για την τόνωση ..
8,49€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Κατασκευαστής: Aroma Zone
Εκχύλισμα Αγγουριού (Bio)INCI: Cucumis sativus        Το εκχύλισμα αγγουριού είναι πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα για αυτό και χρησιμοποιείται πολύ συχνά στα καλλυντικά. Εκτός από την ενυδάτωση που προσφέρει, το εκχύλισμα αγγουριού είναι ι..
5,49€
Χωρίς ΦΠΑ:4,43€
Κατασκευαστής: Aroma Zone
Εκχύλισμα μελιού σε σκόνηINCI: Maltodextrin and honeyΠλούσιο σε σάκχαρα και θρεπτικά συστατικά. Το μέλι είναι ένα πραγματικό φυσικό ενισχυτικό ενυδάτωσης για το δέρμα το οποίο δρα προστατευτικά. Προσφέρεται με τη μορφή σκόνης, για να μπορείτε εύκολα να την ενσωματώσετε στα καλλυντικά σας ..
5,49€
Χωρίς ΦΠΑ:4,43€
Κατασκευαστής: Herbal Wave
Έλαιο Άγριο ΤριαντάφυλλοINCI Name: Rosa Canina Fruit OilΜέθοδος   παραγωγής: Ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του καρπού της αγριοντριανταφυλλιάς Χρώμα: Κίτρινο έως πορτοκαλίΚοινές   και   καλλυντικές   δράσεις: Το έλαιο άγριο τριαντάφυλλου είναι πλούσιο σε ωμέγα..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,86€
Κατασκευαστής: Herbal Wave
Έλαιο ΑμαμελίδαςINCI Name: Hamamelis virginiana (Witch Hazel) Extract, TocopherolΜέθοδος παραγωγής: Εκχύλισης των φύλλων, των ανθών και του φλοιού του φυτούΧρώμα: ΥποκίτρινοΑρωματική Περιγραφή:  Χαρακτηριστική της αμαμελίδαςΚοινές και καλλυντικές δράσεις: H αμαμελίδα είναι γνωστή και με το όνομ..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Κατασκευαστής: Herbal Wave
Έλαιο ΑργκάνINCI Name: Argania spinosa seed oilΜέθοδος παραγωγής: Ψυχρή έκθλιψηΠροέρχεται από: Τους καρπούς του ομώνυμου δέντρουΧρώμα: Υποκίτρινο έως κίτρινοΑρωματική Περιγραφή: Γλυκό και ευχάριστο άρωμα, με ξηρές νότεςΚοινές χρήσεις και καλλυντικές χρήσεις: Το έλαιο Αργκάν περιέχει τα ακό..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Κατασκευαστής: Herbal Wave
Έλαιο Άρνικα INCI Name: Arnica montana flower extract / Heliantus Annuus Seed Oil / tocopherolΜέθοδος παραγωγής: ΕκχύλισηΧρώμα: ΚίτρινοΑρωματική Περιγραφή: Γλυκιά, ΕλαφριάΚοινές και καλλυντικές δράσεις: Το έλαιο άρνικας είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, B1, B2, B5, D & E και σε αντιοξειδωτικά ε..
8,49€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Έλαιο Δενδρολίβανο
Νέο
Κατασκευαστής: Herbal Wave
Έλαιο ΔενδρολίβανοINCI Name: Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis, TocopherolΜέθοδος παραγωγής: ΕκχύλισηΧρώμα: ΠράσινοΚοινές και καλλυντικές δράσεις: Το έλαιο δενδρολίβανου χρησιμοποιείται ως συστατικό στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών καθώς υποστηρίζεται ότι συμβάλει στην ενδυνάμω..
8,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Κατασκευαστής: Herbal Wave
Έλαιο ΕλίχρυσοςINCI Name: Helianthus Annuus Seed Oil, Helichrysum Italicum ExtractΜέθοδος παραγωγής: ΕκχύλισηΧρώμα: ΚίτρινοΚοινές και καλλυντικές δράσεις: Ο Ελίχρυσος είναι γνωστός και ως Αμάραντος. Το έλαιο Ελίχρυσου έχει επουλωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιακές, αντιοξειδωτ..
6,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,48€
Κατασκευαστής: Herbal Wave
Έλαιο ΚαλέντουλαINCI Name: Calendula officinalis extractΜέθοδος παραγωγής: Εκχύλιση των ανθών του φυτούΧρώμα: Σκούρο κίτρινο με έντονο πορτοκαλίΑρωματική Περιγραφή: Χαρακτηριστικό άρωμα λουλουδιών καλέντουλαςΚοινές και καλλυντικές δράσεις: Η καλέντουλα (ή αλλιώς γνωστή και ως κατιφές) περιέχει βιταμ..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Κατασκευαστής: Herbal Wave
Έλαιο Κάνναβης (Virgin)INCI: Cannabis Sativa Seed OilΜέθοδος παραγωγής: Ψυχρή έκθλιψη των σπόρωνΧρώμα: Πρασινωπό κίτρινο χρώμαΑρωματική Περιγραφή: ΧαρακτηριστικήΚοινές και καλλυντικές δράσεις: Το έλαιο κάνναβης αποτελείται από έως και 90% ωμέγα λιπαρά οξέα, είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Κατασκευαστής: Herbal Wave
INCI Name: Cocos Nucifera OilΜέθοδος παραγωγής: Ψυχρή έκθλιψηΠροέρχεται από: Τους Καρπούς Καρύδας.Χρώμα: Το Έλαιο Καρύδας είναι διαυγές όταν είναι υγρό, λευκό όταν είναι στερεό (συνθήκες δωματίου).Αρωματική Περιγραφή: Το Έλαιο Καρύδας έχει πολύ ελαφρύ άρωμα καρύδας, αλλά γενικά θεωρεί..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: Herbal Wave
INCI Name: Cocos Nucifera OilΜέθοδος παραγωγής: Ψυχρή έκθλιψηΠροέρχεται από: Τους Καρπούς Καρύδας.Χρώμα: Το Έλαιο Καρύδας είναι διαυγές όταν είναι υγρό, λευκό όταν είναι στερεό (συνθήκες δωματίου).Αρωματική Περιγραφή: Το Έλαιο Καρύδας έχει πολύ ελαφρύ άρωμα καρύδας, αλλά γενικά θεωρεί..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Εμφάνιση 136 έως 150 από 294 (20 Σελ.)
Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.