Menu
Καλάθι Αγορών

Περί Δώρων

Τα δώρα είναι για όλους

Όπως σε όλους τους ανθρώπους έτσι και στους ανθρώπους της Herbal Wave αρέσει η ανταλλαγή δώρων, για αυτό και στο κατάστημά θα βρείτε πολλούς τρόπους τόσο για να λάβετε αλλά και για να χαρίσετε τα δώρα σας.
Για να χαρίσετε το δώρο σας δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα αγοράς δωροεπιταγής* πατώντας στον σύνδεσμο εδώ . Συμπληρώνετε τη φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία τόσο τα δικά σας όσο και του ατόμου που θέλετε να χαρίσετε το δώρο σας διαλέγετε το ποσό (από 5 έως 50 ευρώ) που θέλετε να στείλετε για την πραγματοποίηση αγορών από το eshop μας και είμαστε έτοιμοι. 
* Το ποσό της δωροεπιταγής πρέπει να εξοφλείται σε μια αγορά και η αξία των δωροεπιταγών δεν επιστρέφεται.

Σας κάνουμε δώρο σε κάθε επίσκεψη σας στη σελίδα μας

Κάθε επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας ανταμείβεται είτε πραγματοποιήσετε κάποια αγορά είτε όχι. Οι τρόποι για να αποκτήσετε το δώρο σας απλοί και εύκολοι.

- Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας και κερδίσετε για την επόμενη αγορά σας ένα από τα πλούσια δώρα μας, όπως τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας, έκπτωση από 5% έως 50%. Για το δώρο σας θα ενημερωθείτε με email εντός 24 ωρών από την εγγραφή σας.

- Σε κάθε αγορά κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε και να λάβετε το δώρο που εσείς επιλέγετε. Παρακάτω μπορείτε γρήγορα να δείτε τα δώρα

  • Στους 500 πόντους τους εξαργυρώνετε και κερδίζετε τα έξοδα αποστολής
  • Στους 1.000 πόντους τους εξαργυρώνετε και κερδίζετε κουπόνι έκπτωσης 5%
  • Στους 1.500 πόντους  τους εξαργυρώνετε και κερδίζετε κουπόνι έκπτωσης 10%
  • Στους 2.500 πόντους τους εξαργυρώνετε και κερδίζετε τα κουπόνι έκπτωσης 15%
  • Στους 4.000 πόντους τους εξαργυρώνετε και κερδίζετε δωροεπιταγή αξίας 20 €
  • Στους 5.000 πόντους τους εξαργυρώνετε και κερδίζετε δωροεπιταγή αξίας 50 €
  • Στους 10.000 πόντους τους εξαργυρώνετε και κερδίζετε δωροεπιταγή αξίας 100 €


Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής των μελών μας στο
πρόγραμμα ανταμοιβής «Περί Δώρων»


1. Για να επωφεληθείτε της προσφοράς θα πρέπει να εγγραφείτε ως χρήστης / μέλος / πελάτης, στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ( e-shop ) herbalwave.gr δημιουργώντας νέο λογαριασμό. Εάν είστε ήδη μέλος συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, καταχωρείστε τις παραγγελίες και επωφεληθείτε της προσφοράς. Η συμμετοχή των μελών του e-shop στην προσφορά, δεν συνεπάγεται οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη επιβάρυνσή. Οι πελάτες μας επωφελούνται του προγράμματος δωρεάν εάν και εφόσον το επιθυμούν.

2. Η συμμετοχή των μελών στην προσφορά προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων. 

Α. Η συγκέντρωση πόντων πραγματοποιείται αυτόματα στα πλαίσια εγγραφής ως μέλος του e-shop.

Β. Για κάθε παραγγελία σας κερδίζετε τους πόντους ανταμοιβής που προβλέπονται για το συγκεκριμένο προϊόν και αναγράφονται στο σχετικό πεδίο στην καρτέλα του προϊόντος.

Γ. Δεν απαιτείται καμία δική σας ενέργεια για να καταχωρήσετε τους πόντους που κερδίζετε. Οι πόντοι που κερδίζετε σε κάθε αγορά αθροίζονται αυτόματα με τους πόντους που έχετε ήδη συγκεντρώσει και παραμένουν διαθέσιμοι για εξαργύρωση όποτε εσείς το αποφασίσετε. (βλέπε σχετικό πίνακα με τα διαθέσιμα δώρα παραπάνω)  

Δ. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε κερδίσει από μία ή περισσότερες παραγγελίες σε οποιαδήποτε επόμενη παραγγελία σας.

Ε. Για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών τηλεφωνικά στα τηλέφωνο +306977442488 ή εναλλακτικά με αποστολή μηνύματος πατώντας εδώ όπου απλώς σημειώνεται τα στοιχεία επικοινωνίας και αναγράφετε για παράδειγμα: «Θέλω να εξαργυρώσω …….. πόντους από τον λογαριασμό μου». Εντός 24 ωρών οι πόντοι θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό σας και θα λάβετε e-mail με τον κωδικό που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, στην επόμενη αγορά σας, στο ανάλογο πεδίο, για να επωφεληθείτε της προσφοράς.  

3. Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε χρονικός περιορισμός για τη χρήση των πόντων σας. Μοναδική περίπτωση απώλειας των πόντων σας υπάρχει σε περίπτωση τερματισμού του προγράμματος ανταμοιβής «Περί Δώρων» από το e-shop μας. Επισημαίνεται ότι οι πόντοι ανταμοιβής που έχετε συγκεντρώσει δεν ανταλλάσσονται με χρηματικό ποσό με οποιονδήποτε τρόπο ή προϊόντα στην περίπτωση τερματισμού του προγράμματος ανταμοιβής «Περί Δώρων».  Στην περίπτωση αυτή, οι μη εξαργυρωμένοι πόντοι διαγράφονται και ουδεμία απαίτηση υπάρχει εκ μέρους σας από το e-shop herbalwave.gr

4. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας ή υπαναχώρησης, οι πόντοι που αντιστοιχούν σε αυτήν αφαιρούνται από το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει, εφόσον έχουν ήδη προστεθεί, σε διαφορετική περίπτωση δεν προστίθενται.

5. Μπορείτε να δείτε τους πόντους σας, εφόσον έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας, πατώντας στη σχετική ένδειξη «Οι πόντοι ανταμοιβής σας», όπου θα δείτε τους ανά παραγγελία πόντους σας καθώς και τους συνολικούς.

6. Το e-shop herbalwave.gr, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα, μονομερώς και χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής των μελών μας στο πρόγραμμα ανταμοιβής «Περί Δώρων », αρκεί η ανάρτηση στον παρόντα διαδικτυακό χώρο για να τεθεί σε ισχύ οποιοσδήποτε νέος όρος και προϋπόθεση, ή τροποποίηση ή κατάργηση ήδη υπάρχοντος.

7. To e-shop herbalwave.gr, διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της προσφοράς και αφαίρεσης πόντων από τον λογαριασμό μέλους που παρεμβαίνει στην προσφορά (ή για λογαριασμό του οποίου διενεργείτε παρέμβαση), με τη χρήση οποιουδήποτε μηχανισμού, κακόβουλου ή μη λογισμικού, διαδικασία ηλεκτρονική ή μη, ικανών να επηρεάσουν, βλάψουν, αναστείλουν, διακόψουν αλλοιώσουν και γενικά παρεμποδίσουν την ομαλή παροχή του προγράμματος, τον υπολογισμό των πόντων οιουδήποτε μέλους και γενικά επιφέρουν παράνομες ή/και επιζήμιες συνέπειες. Η επιχείρηση στη κυριότητα της οποίας βρίσκεται τo e-shop herbalwave.gr, επιφυλάσσεται να επιδιώξει την ανόρθωση των ζημιών που ενδέχεται να προκληθούν σε αυτήν από παράνομες/παράτυπες συμπεριφορές όπως οι ανωτέρω ενδεικτικά περιγραφόμενες καθώς και την ποινική δίωξη του υπευθύνου.


- Μπορείτε να κερδίζετε διπλάσιους πόντους σε τυχαία χρονικά διαστήματα αρκεί να αγοράζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα όταν αυτά συνοδεύονται από τη σχετική προσφορά. Για να μην χάσετε καμία προσφορά μας να επισκέπτεστε καθημερινά το ηλεκτρονικό κατάστημά μας ή να παρακολουθείτε τυχόν προσφορές που θα αποσταλούν στο email σας.

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.