Menu
Καλάθι Αγορών

DHA αυτομαυριστικό ενεργό συστατικό

DHA αυτομαυριστικό ενεργό συστατικό

DHA αυτομαυριστικό ενεργό συστατικό

INCI: Dihydroxyacetone


Το αυτομαυριστικό ενεργό συστατικό DHA είναι φυσικής προέλευσης και η χρήση του καθιστά πολύ εύκολη την παρασκευή αυτομαυριστικών κρεμών και γαλακτωμάτων. Το DHA προκαλεί χρωματισμό των ανώτερων στιβάδων του δέρματος, χωρίς να χρειάζεται η έκθεση του δέρματος στον ήλιο και χωρίς κίνδυνο για την υγεία.

Χρήσεις & ιδιότητες που προσδίδει το DHA

Ως συστατικό καλλυντικών, το φυσικό ενεργό συστατικό καλλυντικών dha προσδίδει τις εξής ιδιότητες:

  • Χαρίζει στο δέρμα μαυρισμένη επιδερμίδα μετά από λίγες ώρες και χωρίς έκθεση στον ήλιο.
  • Ο χρωματισμός του δέρματος είναι αδιάβροχος.
  • Ο χρωματισμός εμφανίζεται μετά από περίπου 2 ώρες και μπορεί να ενταθεί περαιτέρω για περίπου 24 ώρες

Σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, η ένταση του χρωματισμού είναι ανάλογη με τον αριθμό των εφαρμογών. (*Η ένταση του μαυρίσματος μπορεί να διατηρηθεί με τακτικές εφαρμογές.)

Ο χρωματισμός επηρεάζει μόνο την άνω κεράτινη στιβάδα του δέρματος

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό στα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης :

Προϊόντα αυτομαυρίσματος

TIP: Για να αποκτήσετε ένα απόλυτα ομοιόμορφο μαύρισμα, συνιστάται η απολέπιση του δέρματος πριν την εφαρμογή. Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος με βάση το DHA πρέπει να εφαρμόζονται όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα, επιτρέποντας στο προϊόν να διεισδύσει καλά, ώστε να αποκτήσει ομοιόμορφη απόχρωση.

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Το DHA δεν συμμετέχει στη διαδικασία της μελανογένεσης, που είναι υπεύθυνη για το φυσικό μαύρισμα κατά την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Το «μαύρισμα» που λαμβάνεται με DHA επομένως δεν έχει προστατευτική δράση κατά την έκθεση στον ήλιο.

Χρήση από 1 έως 8% : Με χρήση 1 έως 3% έχουμε ελαφρύ λαμπερό bronze αποτέλεσμα. Με χρήση 3 έως 8% πετυχαίνουμε αποτέλεσμα αυτομαυρίσματος

EXTRA TIP: Το DHA και τα προϊόντα που περιέχουν DHA μπορούν να λερώσουν τα χέρια και το δέρμα, κατά προτίμηση να το χειρίζεστε με γάντια και να πλένετε καλά τα χέρια σας μετά την εφαρμογή ενός προϊόντος που περιέχει DHA.

Προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν:

- Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
- Μην καταπίνετε, μην εισπνέετε, αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
- Τηρείτε τις συνιστώμενες δόσεις.
Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Πόντοι ανταμοιβής: 5
  • Βάρος (αποστολής): 0.03kg
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.