" Υαλουρονικό οξύ: το απόλυτο BEAUTY BOOSTER για ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ "

Τα αποτελέσματα από τη χρήση του είναι ορατά από την πρώτη μόλις εβδομάδα! Το διάλυμα υαλουρονικού οξέος υψηλής καθαρότητας ενδείκνυται για χρήση τόσο απευθείας στο δέρμα όσο και για την ενίσχυση των καλλυντικών σας. Είναι το πιο αποτελεσματικό BOOSTER για άμεση ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων. Η διαφορά του BOOSTER από το SERUM είναι ότι περιέχει το μέγιστο ποσοστό ενός δραστικού συστατικού!


Το υαλουρονικό οξύ, εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Απλώστε πολύ μικρή ποσότητα στα δάχτυλα σας και στη συνέχεια τοποθετήστε στο πρόσωπο με έμφαση στη περιοχή των ρυτίδων (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από τα μάτια). Αφήστε το να απορροφηθεί καλά και στη συνέχεια εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα. Το καλύτερο αποτέλεσμα από τη χρήση του, λαμβάνεται όταν το χρησιμοποιούμε στη βραδινή μας περιποίηση.


Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα βιοπολυμερές που βρίσκεται φυσιολογικά στα κύτταρα του συνδετικού ιστού του σώματος. Έχει την εκπληκτική ικανότητα να προσελκύει και να συγκρατεί μεγάλες ποσότητες υγρασίας επειδή είναι εξαιρετικά υγροσκοπική ουσία και μπορεί να δεσμεύσει νερό μέχρι και 1000 φορές το βάρος του. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να ενισχύσει την περιεκτικότητα σε υγρασία περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο συστατικό και ταυτόχρονα να αναζωογονήσει τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος, έτσι ώστε να φαίνονται πιο απαλά και ενυδατωμένα. Προσδίδει σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα και βελτιώνει άμεσα την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Συνεπώς, θεωρείται ιδανικό για τις αφυδατωμένες και ξηρές επιδερμίδες. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές επουλωτικές ιδιότητες και ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος.