Μικρά μυστικά για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας πιο πολύ!

✔️Ενυδατωθείτε καθημερινά με φυτικά προϊόντα!

   Το κλειδί για να διατηρήσετε ένα σωστό μαύρισμα είναι η ενυδάτωση. Χρησιμοποιείστε ενυδατικό αφρόλουτρo χωρίς επιφανειοδραστικά που ξηραίνουν την επιδερμίδα και για την ενυδάτωση, lotion σώματος με υαλουρονικό οξύ και αλόη γιατί κυριολεκτικά τρέφουν το δέρμα σας. Το δέρμα πρέπει να είναι ενυδατωμένο πριν, κατά την διάρκεια και μετά το μαύρισμα καθώς ο ήλιος το στεγνώνει πολύ εύκολα και γρήγορα.

   Δώστε περισσότερη προσοχή σε σημεία του σώματος όπως τα χέρια, τα πόδια, οι αγκώνες και τα γόνατα καθώς αυτά στεγνώνουν περισσότερο από όλα τα άλλα μέρη του σώματος. Προσοχή σε  after-sun προϊόντα ευρείας κυκλοφορίας  που περιέχουν οινόπνευμα και μπορούν να  προκαλέσουν τελικά αφυδάτωση. 

✔️ Χρησιμοποιήστε λάδι σώματος!

Ένα τρικ που θα λατρέψετε είναι το λάδι σώματος. Το ίδιο χρησιμοποιούν και οι celebrities για να δείχνουν λαμπεροί. Μία μικρή ποσότητα στα χέρια και στα πόδια μπορεί πραγματικά να κάνει την διαφορά. Πέρα από την λάμψη που προσφέρει το λάδι, προστατεύει και το μαύρισμά σας από το να εξαφανιστεί. Ένα πολύ καλό Vegan λάδι σώματος για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας είναι το καροτέλαιο.

✔️Πιείτε νερό & Καταναλώστε καροτίνη

Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό ! Το νερό είναι αυτό που θα διατηρήσει στη ζωή τα κύτταρά σας και κυρίως τα μαυρισμένα κύτταρα. Εκτός από αυτό, το νερό θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο λείο και απαλό. 

Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως μία δίαιτα πλούσια σε καροτίνη μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να φαίνεται πιο μαυρισμένο. Όλα τα λάδια μαυρίσματος περιέχουν καροτίνη. Τροφές που μπορείτε να καταναλώνετε και περιέχουν καροτίνη είναι η γλυκοπατάτα, τα βερίκοκα, τα μάνγκο και ιδίως τα καρότα!