" Έλαιο δενδρολίβανου: Το όπλο της φύσης για υγιή και δυνατά μαλλιά! "

Το έλαιο δενδρολίβανου είναι ένα προϊόν με σημαντική θεραπευτική και καλλωπιστική δράση. Εξαιρετική είναι η συμβολή του στην ενδυνάμωση της τρίχας, στην ενίσχυση της τριχοφυΐας και στην καταπολέμηση της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας. Αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό, ενώ επιπλέον ενδυναμώνει, τονώνει, ενυδατώνει και σκουραίνει την τρίχα.

Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2017, το έλαιο δενδρολίβανου έχει την ικανότητα να σκοτώνει βακτήρια και μύκητες, η ανάπτυξη των οποίων μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις και ερεθισμούς του τριχωτού της κεφαλής, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν σε πιτυρίδα και τριχόπτωση.

Η εφαρμογή του στο σώμα συντελεί σημαντικά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης καθώς τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στις περιοχές όπου εφαρμόζεται, ενώ συμβάλλει και στην καταπολέμηση των μυϊκών πόνων, των πόνων των αρθρώσεων, των πονοκεφάλων και των ημικρανιών, αλλά και στην τόνωση του νευρικού συστήματος και της μνήμης.


Πώς να χρησιμοποιήσεις το έλαιο δενδρολίβανου!


TIP#1 Πρόσθεσε έλαιο στο σαμπουάν σου ή τη μάσκα μαλλιών

Βάλε 10 σταγόνες έλαιο δενδρολίβανο μέσα στο σαμπουάν ή τη μάσκα σου, ανακίνησε το μπουκάλι καλά και… απόλαυσε το λούσιμό σου.


TIP#2 Κάνε μασάζ με έλαιο δενδρολίβανου στο τριχωτό της κεφαλής

Κάνε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών, κάλυψε με ζεστή πετσέτα ή σκουφάκι για μια ή δυο ώρες, και στη συνέχεια ξέπλυνε με σαμπουάν  ή αγνό σαπούνι ελαιόλαδου και χλιαρό νερό  τα μαλλιά.