Menu
Καλάθι Αγορών

Έλαιο καρύδας

Έλαιο καρύδας

INCI Name: Cocos Nucifera Oil

Μέθοδος παραγωγής: Ψυχρή έκθλιψη

Προέρχεται από: Τους Καρπούς Καρύδας.

Χρώμα: Το Έλαιο Καρύδας είναι διαυγές όταν είναι υγρό, λευκό όταν είναι στερεό (συνθήκες δωματίου).

Αρωματική Περιγραφή: Το Έλαιο Καρύδας έχει πολύ ελαφρύ άρωμα καρύδας, αλλά γενικά θεωρείται άοσμο.

Κοινές χρήσεις: Το Έλαιο Καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ποικιλίας προϊόντων, όπως έλαια μασάζ, βάλσαμα σώματος, βάλσαμα για τα χείλη, λοσιόν και σαπούνια ψυχρής μεθόδου. Είναι ένα από τα πλέον προτιμώμενα έλαια στη δημιουργία σαπουνιών επειδή έχει μεγάλη ικανότητα δημιουργίας αφρού την οποία διατηρεί, ακόμα και σε αλμυρό νερό. Το έλαιο καρύδας χρησιμοποιείται επίσης στις βιομηχανίες κατασκευής καλλυντικών και σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Απορρόφηση: Το Έλαιο Καρύδας δημιουργεί ένα λιπαρό, προστατευτικό φιλμ στο δέρμα.

Διάρκεια ζωής: Η διάρκεια ζωής του Ελαίου Καρύδας ανέρχεται έως και 2 χρόνια με κατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης. ( Φυλάσσεται σε δροσερό μέρος, χωρίς άμεσο ηλιακό φως). Σε κάθε συσκευασία αναγράφεται ρητά η διάρκεια ισχύος. Συνιστάται η ψύξη μετά το άνοιγμα.

Αντενδείξεις: Ουδεμία έχει αναφερθεί.

Το Έλαιο Καρύδας προσφέρει στα προϊόντα που χρησιμοποιείται αντιμυκητιακές, και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Περιέχει πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά που διεισδύουν στην επιδερμίδα χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη. Εξαιρετικό ενυδατικό, αντιγηραντικό και μαλακτικό για το δέρμα, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

Ξεχωρίζει γιατί είναι :
Κορυφαίο προϊόν σε διαδικτυακές πωλήσεις.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Πόντοι ανταμοιβής: 4
  • Βάρος (αποστολής): 0.60kg
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.