Menu
Καλάθι Αγορών

Phytocream 2000

Phytocream 2000

Phytocream 2000
INCI Name: Potassium Palmitoyl (and) Hydrolyzed Wheat Protein (and) Glyceryl Stearate (and) Cetearyl Alcohol.

 

Το Phytocream 2000 είναι ένας λιποπρωτεϊκός γαλακτωματοποιητής μη ιονικός - ανιονικός, από πρωτεΐνες σιταριού και κοκοφοίνικα,  που  χρησιμοποιείται για δημιουργία γαλακτωμάτων, λάδι σε νερό (o/w)

Ενσωματώνεται στη λιπαρή φάση του γαλακτώματος κατά τη διάρκεια της θέρμανσης (σημείο τήξης 52° C - 62° C) και σε τιμές  pH 6,5 - 7.  Το λιπιδικό του κλάσμα ταιριάζει απόλυτα με την κεράτινη στιβάδα, αποκαθιστώντας τη δομική ισορροπία του λιπιδικού φιλμ, το οποίο είναι πολύ σημαντικό ως προστατευτικό φράγμα, ενώ η  ιδιαίτερη δομή του σχηματίζει ένα δίκτυο υγρών κρυστάλλων εξαιρετικά συμβατό με το ανθρώπινο δέρμα

Παράγει  σταθερά γαλακτώματα ακόμα και σε συστήματα με υψηλά ποσοστά λιπαρής φάσης (5% - 30%). Συμβάλλει στην εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, την μείωση της ξηρότητας, καθώς και στην αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Δοσολογία:

• Συνιστάται σε ποσοστό 4% - 10% σαν μοναδικός γαλακτωματοποιητής, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα

• Για χαμηλότερα ποσοστά χρήσης συνίσταται η χρήση συνγαλακτωματοποιητή.

 

Χρήσεις:

Περιποίηση προσώπου

Περιποίηση χεριών & σώματος

 

Επισημάνσεις

-Η χρήση κατιονικών συστημάτων  δεν είναι συμβατή με τον γαλακτωματοποιητή Phytocream.

-Να αποφεύγεται η παρατεταμένη θέρμανση άνω της θερμοκρασίας τήξης του Phytocream διότι υπάρχει κίνδυνος απώλειας λειτουργικότητας των πρωτεϊνών του σιταριού.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Πόντοι ανταμοιβής: 5
  • Βάρος (αποστολής): 0.11kg
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.