Menu
Καλάθι Αγορών

Πούδρα Multani Mitti

Πούδρα Multani Mitti

Πούδρα Multani Mitti

INCI Name: Solum fullonum


Μέθοδος παραγωγής: Εξόρυξη από το έδαφος και ξήρανση και αποστείρωση

Χρώμα: Υποκίτρινο με μπεζ

Αρωματική Περιγραφή: Ελαφριά χαρακτηριστική

Κοινές και καλλυντικές δράσεις: Η Multani Mitti προέρχεται από την Ινδία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για την περιποίηση του δέρματος, είτε των μαλλιών. Αφαιρεί τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες από το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής χωρίς να διαταράσσει την ισορροπία του δέρματος. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Ωφελεί, όμως, ιδιαίτερα τις λιπαρές, επιρρεπείς στην ακμή και ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς απομακρύνει το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει σε βάθος και προσδίδει απαλότητα και λάμψη. Είναι αποτελεσματικό για τις ατέλειες, την ακμή και τα μαύρα στίγματα. Ειδικότερα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα με αλλεργία σε επιφανειοδραστικές ουσίες. Όσον αφορά την περιποίηση των μαλλιών, η άργιλος είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, αλλά ειδικότερα για τους λιπαρούς και μικτούς τύπους μαλλιών. Καθαρίζει απαλά, απομακρύνει την λιπαρότητα και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής.

ΧΡΗΣΕΙΣ:

· μάσκες προσώπου και μαλλιών

· σαμπουάν και σαπούνια

Συνταγή για μάσκα προσώπου: αναμίξετε μία κουταλιά του γλυκού άργιλο με νερό ή ροδόνερο μέχρι να δημιουργηθεί ένας λείος χυλός και αφήστε στο πρόσωπο για 10-15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει στο πρόσωπο. Για να αφαιρέσετε τη μάσκα βρέξτε να μαλακώσει με χλιαρό νερό και στη συνέχεια να ξεπλύνετε απαλά.

Προτάσεις: Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε από τις φυτικές σκόνες προσώπου μεμονωμένα ή όλες μαζί

Χρήσιμες πληροφορίες: Η άργιλος Multani Mitti είναι αδιάλυτη στο νερό και σε έλαια.

Η δοσολογία ξεκινά από 1% έως 80% του συνολικού βάρους του (τελικού) παρασκευάσματος.

Συνθήκες διατήρησης: Φυλάσσεται σε σκιερό μέρος, μακριά από οσμές και υγρασία. Η συσκευασία να κλείνεται καλά μετά από κάθε χρήση.

Προσοχή : Η σκόνη να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Δε θα πρέπει να εισπνέεται και η χρήση να γίνεται σε καλά αεριζόμενο χώρο για αποφυγή εισπνοής.Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

Ξεχωρίζει γιατί είναι :
Κορυφαίο προϊόν σε διαδικτυακές πωλήσεις.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Πόντοι ανταμοιβής: 3
  • Βάρος: 0.06kg
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.