Menu
Καλάθι Αγορών

Algo Boost Jeunesse

Algo Boost Jeunesse

Algo Boost Jeunesse

INCI: Glycerine, Aqua, Laminaria Digitata


    Εκχύλισμα καφέ φυκιών Kombu, το Algo Boost Jeunesse είναι ένα αντιγηραντικό δραστικό συστατικό και χρησιμοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα. Διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών και προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου. Έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην εξαφάνιση των ρυτίδων και συμβάλλει στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Είναι επομένως ένα ιδανικό δραστικό συστατικό για τη φροντίδα της ώριμης και γηρασμένη επιδερμίδας.

    Η γήρανση της επιδερμίδας εμφανίζεται κυρίως με προοδευτική απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, λόγω της μείωσης της σύνθεσης του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος καθώς μεγαλώνουμε. Τα βλαστικά κύτταρα γίνονται λιγότερο ενεργά και η παραγωγή αυτών των μορίων μειώνεται σημαντικά. Μελέτες έχουν δείξει ότι το Algo Βoost Jeunesse δρα άμεσα στα βλαστικά κύτταρα στο δέρμα μας και στους ινοβλάστες (κύτταρα που συνθέτουν κολλαγόνο). 
Το καλλυντικό δραστικό συστατικό Algo Boost Jeunesse είναι γνωστό για τις εξής ιδιότητες:

  • Βοηθά στην αποκατάσταση της ικανότητας του πολλαπλασιασμού των βλαστικών κυττάρων και επανεκκινεί τη δράση τους 
  • Βοηθά τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος να ανακτήσουν τη βέλτιστη ζωτικότητά τους.
  • Διεγείρει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών .
  • Ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου.
  • Mειώνει τις ρυτίδες. [Mελέτες in-vivo (που πραγματοποιήθηκαν σε μια ομάδα εθελοντών) έδειξαν ότι το Algo'boost Jeunesse συσφίγγει το δέρμα, βοηθά στο γέμισμμα των ρυτίδων και δίνει λεία εμφάνιση στο ώριμο δέρμα. Μετά από 28 ημέρες χρήσης του Algo Βoost Jeunesse δύο φορές ημερησίως το 2% με 80% των εθελοντών παρατήρησε σημαντική μείωση των κύριων ρυτίδων, ειδικά εκείνων περιμμετρικά των ματιών (πόδι της χήνας).]
  • Κάνει την επιδερμίδα απαλή και λεία

  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα 

  • Για ώριμες επιδερμίδες με ρυτίδες
  • Για το περίγραμμα ματιών ("πόδι χήνας")
  • Για τη χαλάρωση στο λαιμό

  Παρασκευάσματα που μπορείτε να δημιουργήσετε: 

  • Ορός (serum) για το περίγραμμα των ματιών
  • Λοσιόν -  τζελ καθαρισμού
  • Αναζωογονητική κρέμα
  • Μάσκα προσώπου

      Το Algo Βoost Jeunesse είναι διαλυτό στο νερό, ενώ δεν διαλύεται στο λάδι.

  Ποσοστό χρήσης : Από 2 % ως 5 % της συνολικής ποσότητας του παρασκευάσματος.


      Προφυλάξεις: 

  - Μακριά από παιδιά, μην το καταπίνετε.

  - Εφαρμόστε τις συνιστώμενες δόσεις.  Γράψτε μια αξιολόγηση

  Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

  Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

  Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

  Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

  Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

  Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

  Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

  Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

  Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

  • Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε
  • Πόντοι ανταμοιβής: 11
  • Βάρος (αποστολής): 0.06kg
  11,00€
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

  Διαθέσιμες Επιλογές

  Χρήση Cookies
  Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.