Menu
Καλάθι Αγορών

Ενεργό συστατικό για αποσμητικά (Farnesol - Lemonester)

Ενεργό συστατικό για αποσμητικά (Farnesol - Lemonester)

Ενεργό συστατικό για αποσμητικά (Farnesol  - Lemonester)

INCI: Triethyl citrate, Farnesol

   

Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα που αποτελείται από δύο ενεργά συστατικά, Farnesol και Lemonester (ή κιτρικού τριαιθυλίου) και χρησιμοποιείται στα αποσμητικά παρασκευάσματά σας για να περιορίσει την ανάπτυξη οσμών. Ο συνδυασμός Farnesol και Lemonester (ή κιτρικού τριαιθυλίου) σε ιδανικές αναλογίες καθιστά πολύ εύκολη τη χρήση για τη διαμόρφωση των αποσμητικών κρεμών και στικ με χρήση σε σημεία όπως οι μασχάλες ή τα πόδια.

  Το ενεργό συστατικό για αποσμητικά (Farnesol - Lemonester) είναι γνωστό για τις παρακάτω ιδιότητες

  • Επιβραδύνει την ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών

   • Δεν εμποδίζει την εφίδρωση, η οποία είναι ένα πολύ σημαντικό φυσικό απελευθερωτικό που επιτρέπει στο σώμα να αποβάλει ορισμένες από τις τοξίνες του
   • Σε αντίθεση με τα αιθέρια έλαια, ενεργό συστατικό το Farnesol - Lemonester έχει μια πολύ ελαφριά οσμή, που καλύπτεται εύκολα από ένα άρωμα, το οποίο σας επιτρέπει να αρωματίζετε τα αποσμητικά σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας .
   • Το σύμπλεγμα Farnesol - Lemonester είναι υγιεινό για το δέρμα καθώς δεν περιέχει άλατα αλουμινίου, parabens ή triclosan


     Προφυλάξεις: 

   -Μακριά από παιδιά, μην το καταπίνετε. Εφαρμόστε τις συνιστώμενες δόσεις. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από υγρασία και φως και μακριά από οποιαδήποτε πηγή θερμότητας. Κλείστε καλά τη φιάλη μετά τη χρήση.

   Γράψτε μια αξιολόγηση

   Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

   Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

   Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

   Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

   Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

   Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

   Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

   Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

   Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

   • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
   • Πόντοι ανταμοιβής: 10
   • Βάρος: 0.06kg
   10,80€
   Χωρίς ΦΠΑ: 8,71€

   Διαθέσιμες Επιλογές

   Χρήση Cookies
   Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.