Menu
Καλάθι Αγορών

Κίτρινος Άργιλος

Κίτρινος Άργιλος

Κίτρινος Άργιλος
INCI Name: Illite, Kaolin

Μέθοδος παραγωγής: Φυσική εξόρυξη και ξήρανση στον ήλιο χωρίς  χημική επεξεργασία.

Χρώμα: Κίτρινο

Αρωματική Περιγραφή: Ουδέτερο

Κοινές και καλλυντικές δράσεις: Ο κίτρινος άργιλος αποτελείται από ένυδρο πυριτικό αργίλιο και είναι ιδιαίτερα πλούσια σε οξείδιο του σιδήρου, το οποίο είναι υπεύθυνο για το κίτρινο χρώμα του. Ο κίτρινος και ο πράσινος άργιλος έχουν τις ίδιες ιδιότητες, με τη διαφορά ότι ο κίτρινος άργιλος απευθύνεται στις ευαίσθητες επιδερμίδες. Καθαρίζει αποτελεσματικά τη λιπαρότητα και τις ακαθαρσίες από τους πόρους, αποτοξινώνει σε βάθος το δέρμα, ενώ παράλληλα απελευθερώνει τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της στην επιδερμίδα και συνίσταται για τον καθαρισμό προσώπου. Ο κίτρινος άργιλος είναι ιδανικός για την αναγέννηση των ιστών του δέρματος, αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα. Τέλος, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, επαναφέροντας την λάμψη της.

ΧΡΗΣΕΙΣ:

·         Προϊόντα καθαρισμού, απολέπισης και detox

·         Κρέμες, τζελ και λοσιόν

·         Μάσκες καθαρισμού προσώπου

·         Σαμπουάν και μάσκες μαλλιών, αφρόλουτρα

·         Σαπούνια

·         Καλλυντικές πούδρες και σπρέι για makeup

 

Χρήσιμες πληροφορίες: Ο κίτρινος άργιλος είναι αδιάλυτος στο νερό και σε έλαια.

Η δοσολογία ξεκινά από 1% έως 60% του συνολικού βάρους του (τελικού) παρασκευάσματος.

 

Συνθήκες διατήρησης: Φυλάσσεται σε σκιερό μέρος, μακριά από οσμές και υγρασία. Η συσκευασία να κλείνεται καλά μετά από κάθε χρήση.

Προσοχή : Επειδή ο Κίτρινος Άργιλος είναι σκόνη πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Δε θα πρέπει να εισπνέεται και η χρήση να γίνεται σε καλά αεριζόμενο χώρο για αποφυγή εισπνοής.Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Πόντοι ανταμοιβής: 3
  • Βάρος: 0.12kg
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.