Menu
Καλάθι Αγορών

Βιταμίνη Ε ( 30 ml)

Βιταμίνη Ε ( 30 ml)

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε
INCI Name: Tocopheryl  acetate

Γνωστή και σαν α-τοκοφερόλη είναι ένα ισχυρό λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Η Βιταμίνη Ε θεωρείται πως βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας και πως συμβάλει στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης. Η Βιταμίνη Ε θεωρείται ότι βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα  και την ομαλότητα της επιδερμίδας και συμβάλει στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση σε ξηρά αφυδατωμένα δέρματα. Απαραίτητη σε όλα τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών,  σαν φυσικό συντηρητικό που προστατεύει τα λιπαρά συστατικά από το τάγγισμα. Η οξική βιταμίνη Ε διατίθεται σε ένα ελαφρώς κίτρινο, παχύρευστο έλαιο, άοσμο, που αναμιγνύεται  αλκοόλες, λίπη και έλαια και αδιάλυτο στο νερό. Προτιμάται αυτή η μορφή της βιταμίνης διότι είναι ανθεκτικότερη στις συνήθεις περιβαλλοντικές συνθήκες (φως, θερμότητα, αέρα).

Χρήσεις

  • Βοηθάει στην επούλωση: μια από τις πιο ισχυρές της ιδιότητες είναι να βοηθάει στη θεραπεία τραυματισμών του δέρματος. Ως αντιοξειδωτικό, επιταχύνει την επούλωση βοηθώντας στη δημιουργία ενός προστατευτικού στρώματος που θα κρατήσει τις ελεύθερες ρίζες μακριά από την πληγή. Με αυτό τον τρόπο, θα ιαθεί πιο γρήγορα.
  • Προλαμβάνει τις ρυτίδες: Η βιταμίνη Ε βοηθάει όχι μόνο στην πρόληψη των ρυτίδων αλλά και στη μείωση της έντασης όσων έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Το πρώτο σημείο που μπορεί να σχηματιστούν ρυτίδες είναι η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Εφαρμόζοντας υγρή βιταμίνη Ε σε αυτό το σημείο άμεσα το δέρμα αναδομείται. Επιπλέον, θα επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται ανανεωμένη.
  • Ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας: Προκαλεί υπεραιμία στο τριχωτό της κεφαλής. Με αυτό τον τρόπο ενισχύει την υγεία των μαλλιών

 

Δοσολογία:

Σε ποσοστό 1 - 3%, μπορεί να προστεθεί απευθείας στα λάδια βάσης για να μη ταγγίσουν, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους.  Κατά την παρασκευή καλλυντικών σκευασμάτων προστίθεται στην Τρίτη φάση και σε θερμοκρασία χαμηλότερη από 45 0C.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

Ξεχωρίζει γιατί είναι :
Κορυφαίο προϊόν σε διαδικτυακές πωλήσεις.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Πόντοι ανταμοιβής: 6
  • Βάρος: 0.10kg
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα.