Menu
Καλάθι Αγορών

Βισαβολόλη (Bisabolol) Φυτική BIO

Βισαβολόλη (Bisabolol) Φυτική BIO

Βισαβολόλη (Bisabolol) Φυτική BIO

INCI NAME : Bisabolol ((L)-alpha-bisabolol : 95% min )

Η Βισαβολόλη παρασκευάζεται είτε από τα λουλούδια του Γερμανικού Χαμομηλιού, είτε από τη φλούδα του κορμού του δέντρου Candeia. Πρόκειται για προϊόν φυτικής προέλευσης, χαρακτηριστικής οσμής γνωστό για τις μαλακτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Η Βισαβολόλη έχει ήπιες βακτηριοστατικές, αντιφλεγμονώδεις και μαλακτικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα προστασίας και περιποίησης του δέρματος, σε αλοιφές, κρέμες και γαλακτώματα. Είναι ακόμα ιδανικό για προϊόντα περιποίησης και προστασίας για μετά την έκθεση στον ήλιο, προϊόντα παιδικής φροντίδας, προϊόντα για μετά το ξύρισμα kai προϊόντα στοματικής υγιεινής.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παρασκευάσματα:

 • Για ευαίσθητες επιδερμίδες
 • Για επιδερμίδες ερεθισμένες
 • Για μετά από έκθεση στον ήλιο
 • Για σκασμένα χείλη
 • Αποσμητικά

Γενικά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως ενεργό συστατικό σε παρασκευάσματα όπως :

 • Καταπραϋντική κρέμα για ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες
 • Κρέμα ή βάλσαμο για τα χέρια η τα χείλη.
 • Βαλσαμο προστατευτικό ή θεραπευτικό για τα ευαίσθητα σημεία του μωρού.
 • Κρέμα μετά το ξύρισμα και μετά την αποτρίχωση
 • Γαλάκτωμα για μετά την ηλιοθεραπεία
 • Αποσμητικό για ευαίσθητες επιδερμίδες

Το Bisabolol ενσωματώνεται εν ψυχρώ στο τέλος της παρασκευής σε ποσοστό χρήσης:

 • Σε παρασκευάσματα περιποίησης δέρματος 0.1 - 0.5%.
 • Σε γαλακτώματα, αλοιφές, κρέμες, παιδικά και βρεφικά προϊόντα 0.5- 1.0%.
 • Σε προϊόντα στοματικής υγιεινής 0.5 - 1%.

Το προϊόν να φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, προστατευμένο από το φως, σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Πόντοι ανταμοιβής: 6
 • Βάρος: 0.03kg
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,76€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.