Menu
Καλάθι Αγορών

Συμπυκνωμένος ορός με Ρετινάλη

Συμπυκνωμένος ορός με Ρετινάλη

Συμπυκνωμένος ορός με Ρετινάλη

Πρόκειται για συμπυκνωμένο αντιγηραντικό ορό με Ρετινάλη, τον πρόδρομο του ρετινοϊκού οξέος, τη μόνη ενεργή μορφή της βιταμίνης Α. Πολλαπλά δραστικός ενάντια στα σημάδια γήρανσης, ο συμπυκνωμένος ορός με Ρετινάλη συσφίγγει το δέρμα, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αποχρωματίζει τις κηλίδες και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται με εξαιρετικά αποτελέσματα στο δέρμα με τάση ακμής καθώς έχει αντιφλεγμονώδη δράση, επίσης έχει την ικανότητα να καθαρίζει και να ρυθμίζει το λιπαρότητα στο δέρμα. Σε συνδυασμό με το εκχύλισμα μαστίχας που περιέχει, το οποίο προστατεύει την αποικοδόμηση του ρετινοϊκού οξέος που υπάρχει φυσικά στο δέρμα, μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα και η αντιγηραντική δράση.

Τρόπος χρήσης: Απλώστε μερικές σταγόνες του συμπυκνωμένου ορού με Ρετινάλη στο πρόσωπο και το λαιμό, κάνοντας απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σας για να επιτρέψετε στο προϊόν να διεισδύσει. Έπειτα απλώστε τη συνηθισμένη σας κρέμα περιποίησης σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό. Ο συμπυκνωμένος ορός συνήθως χρησιμοποιείται το βράδυ, πριν από τη νυχτερινή σας περιποίηση, αρχικά 2 με 3 φορές την εβδομάδα για τις πρώτες 2 εβδομάδες και στη συνέχεια μπορείτε να αυξήστε σταδιακά τις εφαρμογές. Ο συμπυκνωμένος ορός Ρετινάλης παρουσιάζει μικρό κίνδυνο φωτοευαισθητοποίησης, ωστόσο προτείνουμε μία εφαρμογή το βράδυ.


Φύλαξη: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από θερμότητα και φως , κλείνοντας καλά τη φιάλη μετά τη χρήση. Η περίοδος διάρκειας μετά το άνοιγμα αυτού του προϊόντος είναι 9 μήνες.
Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Πόντοι ανταμοιβής: 16
  • Βάρος (αποστολής): 0.15kg
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,82€
Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.