Menu
Καλάθι Αγορών

Πούδρα Reetha

Πούδρα Reetha

Πούδρα Reetha

INCI Name: Sapindus mukorossi


Μέθοδος παραγωγής: Ξήρανση του φλοιού του καρπού Sapindus mukorossi (μετά την απομάκρυνση των σπόρων) και στη συνέχεια κονιορτοποίηση

Χρώμα: Ανοιχτό μπεζ

Αρωματική Περιγραφή: Χαρακτηριστική οσμή των σαπουνιών

Κοινές και καλλυντικές δράσεις: Η σκόνη Reetha προέρχεται από την Ινδία. Άλλες ονομασίες της είναι οι Ritha ή Aritha. Προέρχεται από το Soapnut tree (Σάπινδος) και ο πολτός των καρπών του περιέχει υψηλό ποσοστό σαπωνίνης, που παράγει φυσικό αφρό. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών και σαμπουάν, αλλά όχι μόνο. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και ειδικότερα για τα λιπαρά ή μικτά μαλλιά καθώς τα αφήνει καθαρά, πλούσια όγκο και υγιή. Η συχνή χρήση μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της πιτυρίδας, ενώ είναι ιδανικό για τη θεραπεία των ψειρών και του ευαίσθητου δέρματος, του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα προσώπου (μπορεί να αναμιχθεί με πούδρα multani mitti, αλόη βέρα κ.ά. για καλύτερα αποτελέσματα). Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

ΧΡΗΣΕΙΣ:

· Λοσιόν καθαρισμού και μάσκες προσώπου

· Στερεά σαμπουάν και conditioner

Χρήσιμες πληροφορίες: Για να απελευθερωθούν οι σαπωνίνες από την σκόνη Reetha και να αποκτήσετε καλό καθαριστικό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε πολύ ζεστό νερό και να το αφήσετε να κρυώσει πριν την εφαρμογή.

Η σκόνη Reetha είναι αδιάλυτη στο νερό και σε έλαια, για αυτό δημιουργούνται διασπορές στα διαλύματα.

Πριν την πρώτη χρήση καλό είναι να γίνεται μια δοκιμή αλλεργικής αντίδρασης. Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ενόχληση στο σημείο εφαρμογής ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ το προϊόν.

Συνθήκες διατήρησης: Φυλάσσεται σε σκιερό μέρος, μακριά από οσμές και υγρασία. Η συσκευασία να κλείνεται καλά μετά από κάθε χρήση.

Προσοχή: Η σκόνη να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Η χρήση να γίνεται σε καλά αεριζόμενο χώρο για αποφυγή εισπνοής. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Πόντοι ανταμοιβής: 3
  • Βάρος: 0.06kg
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.