Menu
Καλάθι Αγορών

Relax rides ( Φυτικό Bottox )

Relax rides ( Φυτικό Bottox )

Relax Rides ( Φυτικό Bottox )

INCI: Alcohol (and) Water (and) Acmella Oleracea extract


Το Relax'Rides προέρχεται από την εκχύλιση του φυτού Mafane που είναι γνωστό με την επιστημονική ονομασία Acmella Oleracea, (παλαιότερα Spilanthes Oleracea). Το Mafane που ονομάζεται επίσης και νεροκάρδαμο της Pará, είναι ένα είδος ποώδους φυτού της οικογένειας Asteraceae. Πιστεύεται ότι προέρχεται από τη Νότια Αμερική ( Βραζιλία και Περού ). Χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ως τροφή καθώς τα φύλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν φρέσκα ή αποξηραμένα. Ολόκληρα φύλλα (και άνθη, ανάλογα με τις προτιμήσεις) χρησιμοποιούνται ως βάση του εθνικού πιάτου της Μαδαγασκάρης "romazava " (μερικές φορές στην Ευρώπη αποκαλείται roumazaf). Το φυτό έχει δράση ως αναισθητικό, διουρητικό, χωνευτικό, σιελαγωγό, αντιασθματικό και αντισκορβουτικό.

Το Relax'rides είναι ένα εξαιρετικά δραστικό αντιρυτιδικό συστατικό. Στοχεύει ειδικά στις ρυτίδες έκφρασης επειδή δρα ενάντια στις μικροσυστολές του δέρματος. Κατά τη διάρκεια μιας ημέρας, το πρόσωπό μας μπορεί να υποστεί έως και 10.000 μικροσυστολές. Αυτές οι μικροσυστολές είναι υπεύθυνες για τις γραμμές έκφρασης, ειδικά στο "πόδι της χήνας" , τη ρινοχειλική πτυχή και τις γραμμές συνοφρυώματος. 

Το αναισθητικό αποτέλεσμα που παρέχει η σπιλαντόλη, και περιέχεται στο εκχύλισμα του φυτού, θα περιορίσει αυτές τις συσπάσεις. Το δέρμα λειαίνεται, χάνει την «τσαλακωμένη» του όψη και σας επιτρέπει να αποτρέψετε την εμφάνιση πιο έντονων ρυτίδων. Το Relax'Rides λειτουργεί σαν  Φυτικό Bottox, ενώ σέβεται τις φυσικές κινήσεις του προσώπου, γιατί η δράση του παραμένει ελαφριά. Επιπλέον, πρόκειται για ένα φυσικό δραστικό συστατικό,  κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο. Η σύνθεσή του προσφέρει καταπραϋντικές ιδιότητες που μπορούν να καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και να μειώσουν την ερυθρότητα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά σκευάσματα : 

α) Για την πρόληψη των ρυτίδων στα προϊόντα της νεανικής φροντίδας

β) Για την αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης («πόδι της χήνας», ρυτίδες μετώπου, ρινοχειλική πτυχή)

γ) Για την περιποίηση του περιγράμματος ματιών και χειλιών.

Ποσοστό χρήσης : 2 - 5 %


ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

- Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

- Αποφύγετε την κατάπωση.

- Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μην εφαρμόζετε απευθείας στο δέρμα. Σεβαστείτε τις συνιστώμενες δόσεις.

- Περιέχει αλκοόλ (50 έως 75%), πολύ εύφλεκτο. Κρατήστε το μακριά από φλόγα ή πηγή ανάφλεξης.

- Λόγω της περιεκτικότητάς του σε αλκοόλ, αυτό το προϊόν μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

- Συνιστάται η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών κατά το χειρισμό.

- Σεβαστείτε τις προφυλάξεις κατά τη χρήση.

- Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό (κίνδυνος που συνδέεται με το προϊόν σε καθαρή μορφή).

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Πόντοι ανταμοιβής: 9
  • Βάρος (αποστολής): 0.06kg
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.