Menu
Καλάθι Αγορών

Πούδρα Τριαντάφυλλου Δαμασκού

Πούδρα Τριαντάφυλλου Δαμασκού

Πούδρα Τριαντάφυλλου Δαμασκού

INCI: Rosa Damascena Flower Powder

Η πούδρα που παράγεται από τα πέταλα του τριαντάφυλλου της Δαμασκού ( Damascus Rose ) είναι γνωστή στην Αγιουρβέδα (Ayurveda) για την εναρμόνιση των 3 doshas (vata, kapha, και pitta). Το τριαντάφυλλο συμβάλλει στην ισορροπία, βοηθά στη χαλάρωση του σώματος και του νου. Στα καλλυντικά, οι αναζωογονητικές και τονωτικές του ιδιότητες για το δέρμα είναι ιδιαίτερα πολύτιμες για τη φροντίδα του ευαίσθητου και καταπονημένου δέρματος. Χρησιμοποιείται στα παρασκευάσματα για την επιβράδυνση της έναρξης των σημείων γήρανσης. Χάρη στο μεθυστικό του άρωμα, αρωματίζει επίσης υπέροχα τα καλλυντικά σκευάσματα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. 

Τα κύρια γνωρίσματα της Πούδρας Τριαντάφυλλου Δαμασκού είναι τα παρακάτω:

  • Τονωτικό και αναζωογονητικό , βελτιώνει και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος. 
  • Καταπραϋντικό , ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα που δημιουργούνται :

  • Για όλους τους τύπους δέρματος
  • Για ιδιαίτερα ώριμο, ευαίσθητο δέρμα
  • Για λεπτό δέρμα

Μπορεί και αναμιγνύεται με άλλες φυσικές σκόνες και πούδρες

Σαν υδατικό εκχύλισμα, ενσωματώνεται στην υδατική φάση στα καλλυντικά παρασκευάσματα και είναι ιδανικό δραστικό συστατικό για τη δημιουργία:

  • Τονωτικής λοσιόν
  • Απαλής και αρωματικής μασκας απολέπισης
  • Καταπραϋντικής κρέμας για ερεθισμένο δέρμα

Σαν ελαιώδες εκχύλισμα, ενσωματώνεται στην ελαιώδη φάση στα καλλυντικά παρασκευάσματα και είναι ιδανικό δραστικό συστατικό για τη δημιουργία:

  • Χαλαρωτικού ελαίου μασάζ
  • Ελαίου περιποίησης για ώριμο δέρμα

Ως συστατικό ομορφιάς μαλλιών, χάρη στην εκπληκτική του μυρωδιά, αρωματίζει ευχάριστα τα προϊόντα περιποίησης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί :

  • Για όλους τους τύπους μαλλιών
  • Ως αρωματικό σε προϊοντα περιποίησης μαλλιών
  • Ως μάσκα με παράλληλη ανάμειξη με άλλες φυσικές σκόνες
  • Ως ξηρό σαμπουάν με παράλληλη ανάμειξη με άλλες φυσικές σκόνες

Ως υδατικό εχύλισμα, ενσωματώνεται στην υδατική φάση στα καλλυντικά παρακσκευάσματα και είναι ιδανικό δραστικό συστατικό για τη δημιουργία:

  • Αρωματικής λοσιόν μαλλιών
  • Αρωματικού μαλακτικό

TIP! Συνταγή για παρασκευή ελαιώδους εκχυλίσματος Τριαντάφυλλου Δαμασκού

Συνολική επιθυμητή ποσότητα: 100 ml

Φυτικό έλαιο (για παράδειγμα: Σιτέλαιο, Σταφυλέλαιο, Σησαμέλαιο ): 100 ml

Πούδρα Τριαντάφυλλου Δαμασκού10 γρ

*Χρησιμοποιήστε ελαφρώς μεγαλύτερες ποσότητες για να αντισταθμίσετε τις απώλειες λόγω φιλτραρίσματος.

Τρόπος παρασκευής:

1) Τοποθετείτε την ποσότητα λαδιού σε ένα μπουκάλι που έχετε απολυμάνει ή ποτήρι ζέσεως ανάλογης χωρητικότητας.

2) Ζυγίστε την ποσότητα σκόνης χρησιμοποιώντας μια ζυγαριά.

3) Χρησιμοποιώντας ένα χωνί για ομαλή ροή της πούδρας, ρίξτε την πούδρα στο έλαιο.

4) Ανακινήστε ή ανακατέψτε καλά για να διασκορπίσετε την πούδρα στο έλαιο.

5) Αφήστε το να εμποτιστεί για 24 ώρες μακριά από τον αέρα και το φως, ανακινώντας ή ανακατεύοντας περιστασιακά. 

6) Μετά το πέρας του 24ωρου, φιλτράρετε χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο καφέ ή ένα κατάλληλο καθαρό πανί.

7) Συλλέξτε το διήθημα και μεταφέρετέ το σε αεροστεγή φιάλη που προηγουμένως έχετε απολυμάνει.

Το ελαιώδες εκχύλισμα Τριαντάφυλλου Δαμασκού είναι έτοιμο, είτε να ενσωματωθεί σε κάποιο παρασκεύασμα για τη φροντίδα σας είτε για απευθείας χρήση βάση των ιδιοτήτων που αναφέρθηκαν. Μπορεί να αποθηκευτεί για αρκετούς μήνες μακριά από το φως και τη θερμότητα.

Καλή Επιτυχία!


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Πόντοι ανταμοιβής: 2
  • Βάρος: 0.03kg
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.