Menu
Καλάθι Αγορών

Olivem 1000

Olivem 1000

OLIVEM 1000
INCI: Cetearyl olivate, Sorbitant Olivate

Ο Olivem 1000 είναι ένας μη ιονικός αυτο-γαλακτωματοποιητής προερχόμενος  από την ελιά, που χρησιμοποιείται για παρασκευή γαλακτωμάτων "λάδι σε νερό" (o/w). Αποτελείται από μια σύνθεση λιπαρών οξέων, και έχει την ικανότητα να σχηματίζει δομές υγρών κρυστάλλων που μιμούνται την οργάνωση της κεράτινης στοιβάδας, του δέρματος. Το Olivem 1000 βρίσκεται  σε μορφή νιφάδων, ενσωματώνεται στην λιπαρή φάση του γαλακτώματος κατά τη θέρμανση στους 70 ° C και είναι σταθερό σε εύρος pH 3-12, επιτρέποντας την παρασκευή πολύ λεπτών και διεισδυτικών γαλακτωμάτων με τέλειες υφές. Ενισχύει την αποτελεσματικότητα των δραστικών συστατικών καθώς βοηθάει στην ευκολότερη διείσδυση τους, αφού αυξάνει τη διαπερατότητα στην επιδερμίδας λόγω της μεγάλης συνάφειας με αυτήν. Εύκολος στη χρήση, με βαθιά ενυδατική δράση και εξαιρετική δυνατότητα επάλειψης. Προσδίδει εκτός από ενυδατικές, και μαλακτικές ιδιότητες στα τελικά καλλυντικά προϊόντα. Πρόκειται για γαλακτωματοποιητή που απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα και δεν αφήνει λιπαρότητα επάνω της. Είναι κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος

Δοσολογία:

• Συνιστάται σε ποσοστό 6% - 8% σαν μοναδικός γαλακτωματοποιητής χωρίς χρήση πηκτικών.

• Για γαλακτώματα έως και πηχτές κρέμες με την χρήση πηκτικών, συνιστάται σε ποσοστό 4% - 5%.

 • Για λεπτόρρευστα γαλακτώματα αρκεί ένα 1,5% - 3%

 

Χρήσεις

 • Προϊόντα after sun
 • Προϊόντα αντηλιακής προστασίας
 • Καλλυντικά μακιγιάζ περιοχής ματιών
 • Καθαριστικά προσώπου
 • Προϊόντα make up προσώπου
 • Περιποίηση προσώπου
 • Περιποίηση μαλλιών
 • Περιποίηση χεριών & σώματος
 • Φροντίδα νυχιών
 • Self-Tanners

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η καυστική σόδα και η καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικές ουσίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις όπως η χρήση γαντιών και προστατευτικών γυαλιών. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι και συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Να φυλάσσονται μακρυά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η χρήση τους για οποιοδήποτε παρασκευή θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις / αντενδείξεις του κάθε αιθέριου ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά στις οδηγίες χρήσης). Επίσης απαγορεύεται η κατάποσή τους. Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μάτια ή γύρω από αυτα. Εαν συμβεί ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι ουσίες από εγκύους.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή τους να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Διατηρείτε τις ουσίες μακρυά από τα παιδιά.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Herbal Wave για κακή χρήση των εμπορευόμενων προϊόντων.

Τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα της Herbal Wave δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Απευθύνονται σε άτομα που έχουν την ανάλογη γνώση, εμπειρία και επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των κειμένων έχει ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Η Herbalwave και οι συντάκτες των κειμένων δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Πόντοι ανταμοιβής: 12
 • Βάρος (αποστολής): 0.06kg
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρήση Cookies
Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Herbal Wave χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και για να αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Θέλω να μάθω περισσότερα.